Hadd szaladjon Racing
Menü
 
Média
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
Friss
Friss : 2007. április 29.

2007. április 29.

 

 II. Balfék Rallye Bajnokság második futama Versenybeszámoló: Tovább >>


II. Balfék Rallye Bajnokság második futama 2007.04.29

Beszámoló:

A reggeli pályabejárás során sikerült megfelelően letréningezni a pályát, melyen tempós bevállalós kanyarok és technikás lassabb fordulók váltogatták egymást. Ezt követően maradt még idő egy kis örömautóztatásra is, de sajnos ekkor szétugrott a Mazdán a kuplung.

Rövid szemrevételezés után kiderült hogy erre a versenyre más autó után kell nézni.

A Németh Rally Team sietett a segítségünkre, amit ezúton is köszönünk!

Az autó egy Nissan Sunny B12 Coupe 1.6 12V, amivel a 2000-es kategóriába neveztünk.

Az első körben a jóval erősebb 1.8-as és kétezres autók között a 3. legjobb időt autóztuk, úgy hogy mindössze 4 századmásodperccel maradtunk le a második helyről.

A következő körben becsúszott néhány hiba és 7 másodperccel rosszabb időt mentünk az előzőnél, de a harmadik és negyedik körben folyamatosan javulva megtartottuk a dobogós pozíciót!

A verseny rajtlistája, kategória, és abszolút eredményei is megtekinthetőek .pdf formátumban!


Frissült a képek, és az eredmények menüpont!

 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto